Thursday, April 1, 2021

Cara Mendaftar Akaun Public Gold

Jika anda sudah memahami kelebihan menyimpan emas bersama Public Gold, maka sudah tiba masanya untuk membuka akaun Public Gold dengan cara mendaftar secara online.

Pendaftaran adalah percuma dan tiada yuran.

Setelah mendaftar anda kena beli apa-apa produk Public Gold dalam masa 24 jam supaya akaun tidak dibekukan. Ini untuk elakkan orang spam register tanpa beli apa-apa. Cukup sekadar beli emas GAP RM100 pun sudah memenuhi syarat supaya akaun tidak beku.

Berikut adalah cara-caranya:

Daftar di link ini --> https://bit.ly/2QXcD39

Link ini akan memaparkan saya sebagai introducer anda. Sila isikan nama penuh seperti di dalam IC,  No IC, No Telefon dan email address.Setelah mendaftar, pastikan anda dapat email seperti di bawah ni:


Saya pun sepatutnya akan dapat notification jika anda mendaftar di bawah saya.

Seterusnya, sila hubungi saya untuk saya bimbing langkah demi langkah. Anda kena buat pembelian dalam masa 24 jam untuk mengelakkan akaun dibekukan. Serendah RM100 pun tidak mengapa. Jika hendak tambah lagi, boleh beli kemudian kerana keahlian Public Gold adalah seumur hidup, tiada expiry date mahupun yuran keahlian.

Sekiranya berminat hendak jadi dealer, saya akan advise pembelian yang sepatutnya dan langkah-langkah yang anda tak boleh skip. Tapi boleh sahaja register dahulu gunakan link ini:

Daftar di link ini --> https://bit.ly/2QXcD39

InsyaAllah saya akan guide anda sepanjang menjadi introducer anda.

WhatsApp saya untuk pertanyaan lanjut --> https://emasbersinar.wasap.my/

Nazira Yaacob (PG00386737)
Dealer Public Gold

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen