Friday, February 24, 2012

Breast Pump Murah

Just want to make this review short. Saya beli breast pump for manual milk pumping just for 21 pounds. Beli kat ebay UK jer. Murah gila ok. 21 pounds just convert to current GBP-MYR rate.
At that time it was 4.85 something like that. So, around RM102.

Kalau beli kat Manjaku, harga dah dlm RM250 (about that lah). Kalau nak cari gak kat Malaysia, yang murah kat online dalam RM180. So, pembelian ni sangat-sangat berbaloi lah.

Nama seller di ebay UK tu li.ja. Saya buat payment on 16 Feb and packagin tu dihantar on that day jugak by seller. Reach to my office at 24 Feb. Cepat kan?


By the way, dia ada gak jual Philips Avent bottles (6 pcs) and Philips Avent punya sterilizer. You guys can check kat retail shop and compare harga kat ebay yang li.ja ni offer. Memang dapat jimat tahap super and you get super leading brand products lagi!

Ibu sangat gembira dapat barang.

3 comments:

  1. dear,can i have ur email address?..i nk contact u to know how to buy breast pump..tq :)

    ReplyDelete
  2. dear, it is a MANUAL breast pump brand philip avent. bought it at www.ebay.co.uk

    then u try to search for "Philips Avent Manual Breast Pump SCF310/20 BNIB"

    specifically i beli from top seller named li.ja
    ade few things yang dia jual, all philips avent punya brand.

    tapi ade few other top seller, but since li.ja ni track record dia okay dgn i (2 kali order barang dgn dia) and barang sampai quite cepat jugak, so better u beli dgn dia :)

    if u have problems, u can email me at naazyra@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana meninggalkan komen