Thursday, May 5, 2011

Persiapan Perkahwinan: Doorgift

Lama dah tak cakap pasal wedding preps kan.

Hari ni baru dapat tudung yang disewa dari Aween ex B2B blogger kaler purple yang sangat cantik serta matching teramat dengan baju purple yang bakal saya pakai kat majlis Terengganu nanti. Memang cantik kot tudung2 dari seindah wajah ni. :)

Tudung purple ni la paling susah nak cari kaler pasal baju purple yang saya sewa kat Butik Aura Cendana tu tersangat light. Merata gak cari kat kedai and online tapi semua kaler purple yang tak berapa light

Lagi sebulan je ni wedding tapi still lagi tengah pening kepala fikir apa benda nak bagi kat orang marhaban ni. Hadiah untuk kawan-kawan pun belum berkesempatan survey lagi. Mak dah pesan jgn beza-bezakan tetamu tapi entah lar, kesian pulak orang jauh-jauh datang.


  • Face towel would be a good idea. 


Pencarian bermula.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen